Profiel

Jellema afbouw BV uit Barneveld is gestart in 2003 door Minco Jellema . Begonnen met het monteren van systeemplafonds en wanden bij klanten die op deze manier met ons konden kennis maken. Mede door de medewerking van een groot aantal gemotiveerde en deskundige onderaannemers is dit bedrijf uitgegroeid tot een allround afbouw bedrijf, dat inmiddels gespecialiseerd is in diverse zaken van het afbouwvak.

Wij zijn werkzaam op diverse vlakken van de bouwwereld o.a. utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Voor advies voor diverse zaken kunt u ook terecht bij Jellema afbouw. Wij kunnen u adviseren in o.a. brandwerende voorzieningen met betrekking tot plafonds en wanden, akoestische voorzieningen op gehorige werkplekken ,eventueel met meet rapport, het opstellen van een verlichtingsplan in winkel of kantoor en het indelen van werkplekken d.m.v. scheidingswanden.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al over de nodige ervaring beschikt. Onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd. Tevens werken wij uitsluitend met goedgekeurd gereedschap, wat een vereiste is bij de ARBO controledienst.